ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

μιας σύγχρονης διαδικτυακής αγοράς με χειροποιητα προιοντα που χαρακτηρίζονται από πρωτότυπο και μοναδικό σχεδιασμό, φτιαγμένα με αγάπη και πολύ μεράκι από ποιοτικά υλικά που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

των μικρών ανεξάρτητων επιχειρήσεων προσφέροντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα για να προβάλλουν και να πουλήσουν την ιδέα / προϊόν τους.

 

ΣΥΝΔΕΣΗ 

των χειροτεχνών με ένα κοινό ανθρώπων που εκτιμά τη χειροποίητη δημιουργία. Δημιουργούμε μια εναλλακτική διαδικτυακή αγορά που στόχο έχει την ανάπτυξη μιας πιο άμεσης σχέσης μεταξύ του δημιουργού και του καταναλωτή. Τα προϊόντα μας έχουν καταγωγή και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο κατασκευαστής του.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ABOUTMADE

Όταν αγοράζετε ένα δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή για μια ειδική περίπτωση είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι είναι φτιαγμένο με αγάπη και φροντίδα από ποιοτικά υλικά. Ένα δώρο που από τη στιγμή της δημιουργίας του μέχρι την παράδοσή του στον τελικό αποδέκτη έχει να πει μια ιστορία. Από την ποιότητα των υλικών, το μοναδικό σχεδιασμό και τη λεπτομέρεια στον τρόπο κατασκευής μέχρι το χρόνο που αφιερώθηκε με μεράκι και αγάπη από τον χειροτέχνη.

Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι το προϊόν που αγοράζεις είναι μοναδικό, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μόνο για σένα και δεν φέρει το βάρος της εκμετάλλευσης, είτε αυτό λέγεται παιδική είτε μαύρη εργασία. Είναι ένα προϊόν ποιοτικό και ηθικό.