Τρόποι Πληρωμής

  • Με χρήση χρεωστικής/debit κάρτας ή πιστωτικής ή prepaid (προπληρωμένης)

Χρησιμοποιείτε όποια κάρτα έχετε στη διάθεσή σας με τη διαδικασία που σας υποδεικνύει το περιβάλλον πληρωμών σε κάθε περίπτωση.

Οι συναλλαγές με κάρτες είναι ασφαλείς καθώς το AboutMade δεν παρακρατά κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank.

  • Με αντικαταβολή

Εφόσον επιλέξετε η εξόφληση της παραγγελίας σας να γίνει με αντικαταβολή, σας ενημερώνουμε ότι στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας προστίθεται μια extra χρέωση 2,20€ (όπου είναι το κόστος μεταφοράς χρημάτων). Το σύνολο της παραγγελίας σας εξοφλείται κατά την παραλαβή της στην εταιρία ταχυμεταφοράς. 

  • Με κατάθεση στην τράπεζα

Εφόσον επιλέξετε η εξόφληση της παραγγελίας σας να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με το που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και για να την παραλάβετε, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό χρέωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του AboutMade, που αναφέρεται πιο κάτω. Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email με την απόδειξή σας από εμάς.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την παραγγελία σας, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

  • Τράπεζα Eurobank
    Αριθμός λογαριασμού: 00260311160200737432
  • IBAN: GR3202603110000160200737432
  • Δικαιούχος: ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

 

Τρόποι Αποστολής

Στην AboutMade συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα που βάζουν την τέχνη, την αγάπη και το μεράκι τους για να φτάσει σε εσάς ένα προϊόν ξεχωριστό και μοναδικό. Το κάθε προϊόν που επιλέγετε αποστέλλεται σε εσάς απευθείας από τον δημιουργό του, συνεπώς η αποστολή του κάθε προϊόντος μας είναι ξεχωριστή.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Courier Center, η οποία και εγγυάται να παραδίδει σε εσάς τα δέματά σας άμεσα και με ασφάλεια.

Χρόνος Αποστολής

Στην περίπτωση που το προϊόν μας είναι ετοιμοπαράδοτο ο χρόνος που χρειάζεται η εταιρία ταχυμεταφοράς για να σας το παραδώσει είναι από 2 έως και 4 εργάσιμες ημέρες. 

Στην περίπτωση που το προϊόν πρέπει να δημιουργηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει στα χέρια σας είναι ο χρόνος ετοιμασίας από το δημιουργό συν το χρόνο αποστολής. Για τα χειροποίητα κοσμήματα ο χρόνος δημιουργίας κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για τις χειροποίητες τσάντες ο χρόνος παραγωγής είναι 10-14 εργάσιμες ημέρες, ενώ για τα χειροποίητα ρολόγια φελλού 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περιόδους εκπτώσεων και μεγάλων προσφορών ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3-8 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος Αποστολής:

Για παραγγελίες κάτω των 40€ Εντός Ελλάδας το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3€ 

Για παραγγελίες άνω των 40€ εντός Ελλάδας τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Για παραγγελίες σε Κύπρο το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 30€ για την κάθε απλή αποστολή μέχρι 2 κιλά. Κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 4€ χρέωση.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10-15 εργάσιμες ημέρες.