Πήλινα σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα (χρυσό ή ασημί)
Πήλινα σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα με φύλλο χρυσού ή φύλλο από ασήμι. Ένα ιδιαίτερο κόσμημα 100% χειροποίητο που συνδυάζει το κόκκινο με το χρυσό από το πολυτάλαντο χέρι της Μελίντας. Το εργαστήρι Melintas art με το ταλέντο και την φαντασία που διαθέτει δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ από διάφορα υλικά.
*Τα χειροποίητα προϊόντα λόγω της φύσης τους, καθώς κατασκευάζονται ένα ένα στο χέρι, ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από τα απεικονιζόμενα. Αυτή άλλωστε είναι και η γοητεία του χειροποίητου, η μοναδικότητά του.
** Για να διατηρήσετε τα χειροποίητα κοσμήματά σας σαν καινούργια, φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε κλειστά κουτάκια χωρίς υγρασία και να τα καθαρίζετε με ένα απαλό βαμβακερό πανί.