Χειροποίητα Σκουλαρίκια Chiyogami “In Grey”
Ανακαλύψτε τη νέα τάση στο χειροποίητο κόσμημα, τη σειρά σκουλαρικιών με μεταξοτυπία Chiyogami.
Η μεταξοτυπία Chiyogami κατασκευάζεται με την παραδοσιακή γιαπωνέζικη τεχνική από μακριές ίνες φυτών, έχει υφή υφάσματος και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.
Χαρακτηριστικό της σειράς σκουλαρικιών Chiyogami είναι το απλό, λιτό και γεωμετρικό σχήμα.
*Τα χειροποίητα προϊόντα λόγω της φύσης τους, καθώς κατασκευάζονται ένα ένα στο χέρι, ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από τα απεικονιζόμενα. Αυτή άλλωστε είναι και η γοητεία του χειροποίητου, η μοναδικότητά του.
** Για να διατηρήσετε τα σκουλαρίκια Chiyogami σαν καινούργια, φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε πλαστικά σακουλάκια ώστε να μην είναι διαρκώς εκτεθειμένα στον αέρα. Μπορείτε να τα καθαρίζετε με ένα απαλό βαμβακερό πανί. Καλό είναι να αποφεύγεται η συνεχόμενη επαφή τους με υγρά και να μην ψεκάζουμε το άρωμά μας απευθείας πάνω στο κόσμημα!!!