Όταν η αγορά κοσμημάτων δεν γίνεται με τη δέουσα προσοχή, τότε το προϊόν που μπορεί να φαντάζει ιδανικό για εσάς τη στιγμή που το αγοράζετε είναι πολύ πιθανό, μετά από λίγες ημέρες, να ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι επειδή νιώθετε ότι, τελικά, δεν σας ταιριάζει. Τα σκουλαρίκια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς και εμείς, στο AboutMade, φροντίζουμε όχι μόνο να είναι υψηλής αισθητικής, αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ως προς το ποιο ζευγάρι «γράφει» ιδανικότερα στο πρόσωπό σας. Ιδιαίτερα, μοντέρνα και χειροποίητα από Έλληνες σχεδιαστές, σας υπόσχονται να εξελιχθούν περισσότερο σε «συντρόφους» της καθημερινότητάς σας παρά σε άλλο ένα άψυχο αντικείμενο που φορέσατε για λίγες μόνο ημέρες.

  Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στην επιλογή σκουλαρικιών είναι το σχήμα του προσώπου σας και με γνώμονα αυτό, σας παρουσιάζουμε πέντε προτάσεις που θα καλύψουν κάθε πιθανή περίσταση:

5 προτάσεις για να βρείτε τα σκουλαρίκια που σας ταιριάζουν 1 AboutMade
Σκουλαρίκια Καρδούλες
Πήλινα Σκουλαρίκια Morocco Taste (MD1)
Ατσάλινα σκουλαρίκια Animal Print
Γεωμετρικά Σκουλαρίκια Chiyogami "Red Kimono"

ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

01.

Κυκλικό σχήμα

Στα κυκλικά πρόσωπα ταιριάζουν τα μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια που μακραίνουν το πρόσωπο και το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό. Επιλογές όπως τα Floral σκουλαρίκια με λευκή πέρλα θα βοηθήσουν πολύ τη συμμετρία του προσώπου σας και θα αναδείξουν το γούστο σας με την εξαιρετική αισθητική τους.

01.

Κυκλικό σχήμα

Στα κυκλικά πρόσωπα ταιριάζουν τα μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια που μακραίνουν το πρόσωπο και το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό. Επιλογές όπως τα Floral σκουλαρίκια με λευκή πέρλα θα βοηθήσουν πολύ τη συμμετρία του προσώπου σας και θα αναδείξουν το γούστο σας με την εξαιρετική αισθητική τους.

02.

Ορθογώνιο σχήμα

Για ορθογώνια πρόσωπα επιλέξτε σκουλαρίκια που τονίζουν το σχήμα του προσώπου σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να τολμήσετε πιο εύκολα, καταλήγοντας σε κρίκους μετρίου, ή ακόμη και μεγάλου μεγέθους. Οι Κρίκοι Chiyogami Impression αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή που θα ταιριάξουν σε αυτή την κατηγορία.

04.

Σχήμα καρδιάς

Στα πρόσωπα με σχήμα καρδιάς ταιριάζουν τα σκουλαρίκια που είναι πιο στενά πάνω και πιο πλατιά κάτω. Τα Κρεμαστά σκουλαρίκια Chiyogami “In Purple”μπορούν να φέρουν την απαραίτητη «ισορροπία» στην όψη σας, συμπληρώνοντας άψογα την όψη του προσώπου σας.

05.

Οβάλ σχήμα

Τα οβάλ πρόσωπα έχουν το προνόμιο να μπορούν να φορούν τα πάντα, καθώς τους ταιριάζουν όλα τα στυλ. Έτσι, χωρίς να υπάρχει το «άγχος» της σωστής επιλογής, θα σας προτείναμε να ρίξετε μια ματιά στα υπέροχα και καλοκαιρινά Charlotte” κρεμαστά σκουλαρίκια – κρίκους που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε κατά την έξοδό σας.

  Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε το εξής: Στο AboutMade δεν μας ενδιαφέρει μόνο η ποιότητα, η αισθητική και η αξιοπιστία των προϊόντων μας. Νοιαζόμαστε και για την ουσιαστική καθοδήγησή σας πριν από κάθε αγορά, έτσι ώστε αυτή να κερδίσει αξία στο χρόνο και η σχέση σας με το site μας να αποκτήσει μία πιο προσωπική υφή. Αναζητήστε τα σκουλαρίκια μας και την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, μελετήστε τις προτάσεις μας και σας ευχόμαστε καλές αγορές!