Είδη διακόσμησης σπιτιού…Ένας εναλλακτικός τρόπος μείωσης του στρές!!!

 

Με τη λέξη «στρες» να χαρακτηρίζει όλο και πιο έντονα την καθημερινότητά μας, ζητούμενο είναι να βρίσκουμε απλούς, προφανείς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και, εν τέλει, να το μειώσουμε κατά πολύ. Ας σκεφτούμε απλά και ας αναρωτηθούμε που περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας. Εδώ, εμφανίζεται ο παράγοντας σπίτι. Πολλές φορές τείνουμε να υποβαθμίζουμε την αξία του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας χώρος διαμορφωμένος στα μέτρα μας έχει τη δυναμική να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας.

Το “AboutMade” φροντίζει γι’ αυτό προσφέροντάς σας χειροποίητα, μοντέρνα και ιδιαίτερα είδη διακόσμησης σπιτιού, ικανά να αλλάξουν την ψυχολογία σας. Μην πάει ο νου σας σε κάτι εξεζητημένο που μπορεί να φαντάζει μέχρι και περιττό. Ένα ρολόι τοίχου, για παράδειγμα, θεωρείται απαραίτητο για κάθε σύγχρονο σπίτι, όντας ένα αντικείμενο που δεν χάνει την αξία του με το χρόνο. Είτε τοποθετηθεί στο σαλόνι, όπου θα δώσει με τα ζωηρά χρώματα και τη vintage αισθητική του μία πολύ πιο ευχάριστη αύρα στο χώρο, είτε στην κουζίνα όπου μπορεί να αποκτήσει ακόμη πιo πρακτικό ρόλο βοηθώντας σας στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου στη μαγειρική, το σίγουρο είναι ότι θα ταιριάξει, άμεσα, στην καθημερινότητά σας και θα την αναβαθμίσει.

είδη διακόσμησης σπιτιού

Το site μας, όμως, δεν δίνει βάρος μόνο στον πολύτιμο χρόνο σας. Πάνω απ’ όλα νοιαζόμαστε για την αρμονία στο χώρο σας και τη ζωντάνια που μπορούν να δημιουργήσουν τα σωστά αντικείμενα, στο σωστό σημείο. Υπέροχα κρεμαστά διακοσμητικά τοίχου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων υπόσχονται μοναδικότητα σε κάτι φαινομενικά άχαρο. Καμβάδες με πρωτότυπο σχεδιασμό αλλά και παλέτες ζωγραφικής που μπορούν να δώσουν μία πιο «αρτιστίκ» χροιά στο σπίτι σας έρχονται για να ζωντανέψουν τα αγαπημένα σημεία του πιο υποτιμημένου αλλά και σημαντικού χώρου της καθημερινής σας ρουτίνας.

Τί διαφορετικό σας προσφέρουμε; Όλα μας τα είδη διακόσμησης σπιτιού είναι χειροποίητα, οπότε σε πρώτη φάση ενισχύετε τη δημιουργικότητα, όπως και το στοιχείο του μοναδικού που κρύβεται πίσω από κάθε δημιουργό/σχεδιαστή, μακριά από τις copy-paste επιλογές που συναντούμε συνεχώς μπροστά μας στο μαζικό εμπόριο. Σε δεύτερη φάση βάζετε eco-friendly προϊόντα στο σπίτι σας, καθώς τα βασικά υλικά κατασκευής τους, όπως το ξύλο, στέκονται απέναντι από την άσκοπη χρήση πλαστικού που τόσο επιβαρύνει το περιβάλλον και που μετατρέπουν το χώρο σας σε ακούσια πηγή μόλυνσής του.

 

Τελικά ένας ζωντανός, όμορφος χώρος  μπορεί, όντως, να αλλάξει την ψυχολογία μας προς το καλύτερο. Η απάντησή μας στο “AboutMade” είναι ένα σίγουρο «ναι» και τα είδη διακόσμησης μας σας περιμένουν να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας. Καλές αγορές.